
اخبار انجمن کارتون و کاریکاتور آذربایجان شرقی 1
با سلام جلسه هم اندیشی هنرمندان کاریکاتوریست در محل اتاق جلسه اداره فرهنگ و ارشاد در ۱۷شهریور۱۴۰۴ با حضور مدیرکل، معاون هنری(آقای زارع)، رئیس امور هنری (آقای حسین خواه) کارشناس مربوطه (خانم شیوا)، اعضای هیئت مدیره انجمن (خانم یوسفی، آقایان عبدالهی و امجد) و جمعی از کارتونیستهای تبریز (آقایان صادق باقری، غیبی، پناهی، عشرت خواه،فرساد، استادی و خانمها حسینی قمی، تیزچنگ و سیاح) برگزار گردید.
۱- *زمان دریافت مدارک جهت ثبت نام در انجمن کاریکاتور تا ۲۵ شهریور ماه تمدید گردید.*
با توجه به اینکه انجمن از سال ۱۳۹۸ به لحاظ مکان امکان فعالیت نداشته، لیست اعضای دارای حق رای قدیمی شده و لازم هست که ضمن عضو گیری مجدد از اعضای قدیمی و پیش کسوت و هنرمندان کاریکاتوریست نسل جدید جهت عضویت و حتی کاندیداتوری هئیت مدیره انجمن دعوت به عمل آید.
۲ـ مقرر شد بررسی پرونده و رزومه های متقاضیان عضویت در انجمن توسط هئیت مدیره به همراه یکنفر پیش کسوت (آقای صادق باقری) و نماینده فرهنگ و ارشاد (خانم آیسان شیوا) انجام بگیرد.
۳-مقرر شد هیئت مدیره انجمن مجددا فراخوان دعوت به عضویت و کاندیداتوری را تنظیم و در تمامی صفحات مجازی در دسترس منتشر نمایند.
آقای پایان مدیرکل محترم ضمن دعوت از تمامی اعضای حاضر و غایب در جلسه جهت همدلی و راه اندازی مجدد انجمن کارتونیستهای تبریز، قول بازپس گیری محل سابق انجمن و موزه کاریکاتور در باغ گلستان از شهرداری را دادند و پیشنهاد کردند انجمن در بخشی ازین محل که هنوز متعلق به اداره فرهنگ و ارشاد هست مستقر شود.
مقرر شد پس از انجام عضوگیری و برگذاری انتخابات هیئت مدیره جدید در خصوص پیگیری مکان دائمی انجمن و تجهیز آن، تامین اعتبار از طرف اداره فرهنگ و ارشاد، اصلاح اساسنامه و تشکیل کمیته های فعال،برگزاری جشنواره های پیش بینی شده و... اقدامات لازم را انجام دهد.
دوستانی که تمایل به عضویت در انجمن دارند می توانند درخواست و مدارک خود را به خانم آیسان شیوا در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و یا نماینده انجمن ( رئیس انجمن و بازرس انجمن ) بفرستند.
افرادی که هر نوع مشکل، انتقاد، نظر و ایده ای دراین رابطه دارند می توانند به خانم آیسان شیوا به عنوان نماینده ناظر فرهنگ و ارشاد پیام بدهند.