نظرسنجی
≡ آیا به نظر شما کارتونیست ها در قبال جامعه وظیفه خود را انجام داده اند ؟



روز جهانی کارتونیست ها
مسابقه بین‌المللی تصویرسازی مافالدا ۲۰۲۶
کد مطلب: 1011193 تعداد بازدید: 6 تاریخ انتشار: 1404/11/26 11:44
چاپ خبر
ارسال
آخرین مهلت ارسال اثار جمعه 25 اردیبهشت 1405

تبریز تون

Mafalda International Illustration Competition 2026

مسابقه بین‌المللی تصویرسازی مافالدا ۲۰۲۶

 

شورای شهر ال سوزال و بنیاد سینه همراه با کمیکس از طریق مسابقه بین‌المللی تصویرسازی مافالدا به کینو ادای احترام می‌کنند.

 

آثار اصلی را می‌توان تا ۱۵ مه ارسال کرد و آثار برگزیده بخشی از یک نمایشگاه حضوری خواهند بود که از اواسط ژوئن در شهرداری سوزا قابل بازدید است.

 

شهرداری ال سوزال یکی از قوی‌ترین حامیان فرهنگ در شمال تنریف است. یکی از نمونه‌های این تعهد، نصب اخیر مجسمه مافالدا، شخصیت نمادین خلق شده توسط کاریکاتوریست آرژانتینی کینو، در مقابل تئاتر شهرداری است. با توجه به علاقه‌ای که این مجسمه در بین ساکنان و بازدیدکنندگان ایجاد کرده است، شورای شهر ال سوزال و بنیاد سینه+کمیکس تصمیم گرفته‌اند مسابقه بین‌المللی تصویرسازی مافالدا (ادای احترام به کینو) را برگزار کنند.

 

این مسابقه برای هر کسی که بالای ۱۸ سال سن دارد، صرف نظر از کشور مبدا یا محل اقامتش، با توجه به ماهیت بین‌المللی آن، آزاد است. شرکت‌کنندگان می‌توانند مافالدا و دنیای شخصیت‌های او را به سبک خود و با احترام به ارزش‌های اساسی ارائه شده توسط کمیک استریپ کینو، بازتعریف کنند. هر شرکت‌کننده می‌تواند تا تاریخ اختتامیه، ۱۵ مه ۲۰۲۶، در مجموع سه اثر ارسال کند.

 

این ابتکار نه تنها باعث ایجاد فعالیت‌های فرهنگی بیشتر در حوزه مجسمه‌سازی می‌شود، بلکه ال سوزال را در جشن نسخه بعدی نمایشگاه بین‌المللی کمیک و تصویرسازی تنریف نیز ادغام خواهد کرد، زیرا اثر هنری برنده به یکی از پوسترهای همایش تبدیل خواهد شد. علاوه بر این، در مجموع سی تصویر برای نمایشگاهی انتخاب می‌شوند که از ۱۹ ژوئن در سالن نمایشگاه تالار شهر ال سوزال برای عموم آزاد خواهد بود. پوسترهایی که انتخاب نمی‌شوند اما به قوانین مسابقه پایبند هستند، بخشی از یک نمایشگاه مجازی خواهند بود که می‌توان به طور دائم در وب‌سایت بنیاد مشاهده کرد.

 

 

از طریق این مسابقه، شورای شهر ال سوزال و بنیاد Cine+Comics به کوینو، یکی از نوابغ کمیک آرژانتینی و جهانی، ادای احترام صمیمانه‌ای می‌کنند و پلی بین کمیک‌های کلاسیک و نسل‌های جدید تصویرگران و خوانندگان ایجاد می‌کنند.

 

چه کسی می‌تواند در این مسابقه شرکت کند؟

 

هر کسی که در تاریخ ثبت نام بالای ۱۸ سال سن داشته باشد، صرف نظر از کشور مبدا یا محل اقامتش.

 

برای شرکت در این مسابقه چه مدارکی باید ارسال کنم؟

 

اثر یا آثاری که می‌خواهید ارسال کنید؛ کارت شناسایی یا NIE شما؛ لیست شماره‌گذاری شده اثر/آثار ارسالی؛ و مجوز امضا شده برای شرکت و انتشار آن (پیوست ۱).

 

آثار و مدارک لازم برای شرکت در مسابقه کجا هستند؟

 

آثار و مدارک لازم باید با استفاده از فرم زیر ارسال شوند: https://forms.gle/8MeiBVA4auEsvKGd8

 

تا چه تاریخی فرصت دارم در مسابقه شرکت کنم؟

 

مهلت ارسال آثار و مدارک لازم برای شرکت در مسابقه، جمعه 25 اردیبهشت 1405، ساعت ۲۳:۵۹ به وقت جزایر قناری به پایان می‌رسد.

 

آثار و مدارک را با چه فرمتی باید ارسال کنم؟

 

آثار باید در قالب PDF ارسال شوند و حجم هر فایل نباید از ۱۰ مگابایت بیشتر باشد. در صورت ارسال بیش از یک اثر، هر کدام باید در یک فایل PDF جداگانه ارسال شوند.

 

مستندات باید در قالب PDF ارسال شوند و حجم هر فایل نمی‌تواند از ۱۰ مگابایت بیشتر باشد.

 

آیا آثار ارسالی به مسابقه باید منتشر نشده باشند؟

 

بله. منظور از «منتشر نشده» آثاری است که قبل از پایان این مسابقه منتشر نشده یا در مسابقه دیگری جایزه نگرفته‌اند. هر یک از این دو حالت، اثر را از ارزیابی توسط هیئت داوران محروم می‌کند.

 

آیا آثار ارسالی باید رنگی باشند؟

 

آثار می‌توانند به صورت تمام رنگی، تنها با چند تُن انتخاب شده توسط نویسنده یا نویسندگان، یا به صورت سیاه و سفید ارائه شوند.

 

آیا استفاده از تصاویر تولید شده توسط هوش مصنوعی مجاز است؟ خیر. این مسابقه تصاویری را که به طور کامل یا جزئی با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی مولد (مانند مولدهای خودکار تصویر) ایجاد شده‌اند، نمی‌پذیرد. همه آثار ارسالی باید اورجینال باشند و کاملاً توسط شرکت‌کننده و بدون استفاده از سیستم‌های هوش مصنوعی خلق شده باشند.

 

آیا می‌توان مافالدا و سایر شخصیت‌های آثار کوینو را نقاشی کرد؟

 

بله. می‌توانید مافالدا، هر شخصیتی که توسط کوینو خلق شده، شخصیت‌هایی از کمیک‌های دیگر یا هر شخصیتی که می‌خواهید را به تصویر بکشید. کاریکاتورهای افراد واقعی نیز مجاز هستند. در همه موارد، آثار ارسالی باید با قوانین مسابقه مطابقت داشته باشند و شامل محتوایی نباشند که ممکن است توهین‌آمیز یا آسیب‌زا باشد. برگزارکنندگان مسابقه مسئولیتی در قبال هرگونه ادعا یا آسیب یا جراحتی که ممکن است به دلیل تصویرسازی آنها در آثار ارسالی به هر شخصی وارد شود، ندارند.

 

برای سوالاتی که در این لیست پوشش داده نشده‌اند، لطفاً به آدرس info@fundacioncinemascomics.com بنویسید.

انتشار یافته: 0 | بررسی نشده: 0 | غیرقابل انتشار: 0
نظری برای خبر فوق ارسال/منتشر نشده است.
پس از ارسال، نظر شما در صورت تائید مدیر سایت بلافاصله منتشر خواهد گردید اما ایمیلتان همیشه مخفی باقی خواهد ماند.

نام: کد عدم هرزه نگاری
» کد تائید:
ایمیل:
نظر شما:
تبلیغات
آخرین مطالب
لینک های مرتبط