نظرسنجی
≡ آیا به نظر شما کارتونیست ها در قبال جامعه وظیفه خود را انجام داده اند ؟



روز جهانی کارتونیست ها
هشتمین جشنواره طنز پیندامون‌هانگابا PINDAMONHANGABA – برزیل ۲۰۲۶
کد مطلب: 1011197 تعداد بازدید: 5 تاریخ انتشار: 1404/11/29 18:44
چاپ خبر
ارسال
آخرین مهلت ارسال اثار یکشنبه 16 فروردین 1405

تبریز تون

8th HUMOR SALON PINDAMONHANGABA –Brazil  2026

هشتمین جشنواره طنز پیندامون‌هانگابا PINDAMONHANGABA – برزیل ۲۰۲۶

۱-هدف: این پروژه ، تجلیل از هنرمندان ملی و بین‌المللی در طنز گرافیکی ایجاد شده است.

 

• نام فایل ارسالی  باید به صورت زیر تغییر کند:

name_country_category.jpg

مثال: MariaSilva_Brazil_caricature.jpg

یا

MariaSilva_Brazil_cartoon.jpg

بخش ۱: کاریکاتور

موضوع: موریسیو د سوزا MAURÍCIO DE SOUSA

• آثار باید به صورت عمودی و در قالب A3  ارائه شوند.

 

بخش  ۲: کارتون

موضوع: حیوان خانگی مورد علاقه من - موضوعاتی مربوط به انواع مختلف حیوانات خانگی که مردم در خانه‌های خود دارند. عشق به حیوانات خانگی فراتر از محبت است؛ این عشق مزایای علمی اثبات شده‌ای برای سلامت روان و جسم ایجاد می‌کند و همدلی و حس هدفمندی را تقویت می‌کند.

تخمین زده می‌شود که امروزه حدود ۱ میلیارد حیوان خانگی در جهان وجود دارد. این تعداد در درجه اول سگ‌ها و گربه‌ها را در خانه‌های خانگی در نظر می‌گیرد، اما تعداد کل ممکن است بسته به گنجاندن ماهی‌ها، پرندگان و پستانداران کوچک متفاوت باشد.

 

در اینجا اعداد دقیق بر اساس گونه‌ها و منطقه آمده است:

 

تخمین‌های جهانی بر اساس گونه‌ها

سگ‌ها: بین ۷۰۰ میلیون تا ۱ میلیارد سگ در جهان وجود دارد. از این تعداد، حدود ۴۷۰ میلیون حیوان خانگی دارای صاحب هستند.

 

گربه‌ها: جمعیت گربه‌های خانگی تقریباً ۳۵۰ تا ۳۷۳ میلیون تخمین زده می‌شود، اگرچه مطالعات دیگر نشان می‌دهد که تعداد کل (شامل گربه‌های وحشی و ولگرد) می‌تواند از ۸۰۰ میلیون نفر فراتر رود.

 

سایر حیوانات خانگی: ماهی‌ها و پرندگان زینتی نیز صدها میلیون حیوان خانگی را در سراسر جهان تشکیل می‌دهند و برزیل یکی از پیشگامان این بخش‌ها است.

 

رتبه‌بندی جهانی برزیل

برزیل یکی از بزرگترین جمعیت‌های حیوانات خانگی در کره زمین را دارد و از نظر تعداد کل حیوانات خانگی رتبه سوم جهان را دارد.

 

حدود ۱۶۷.۶ میلیون حیوان خانگی در این کشور وجود دارد.

 

پراکندگی در برزیل: ۶۷.۸ میلیون سگ، ۳۳.۶ میلیون گربه، علاوه بر میلیون‌ها پرنده و ماهی.

 

۲- حرفه ای ها  و آماتورها می‌توانند با ارسال ۱ (یک) اثر در هر بخش  به آدرس https://forms.gle/PqbeD9dQFJG4YiHw9 با یا کلیک روی اینجا با وضوح ۳۰۰ dpi یا با استفاده از کد QR در کنار آن ثبت نام کنند.

 

۳- آخرین مهلت ارسال اثار یکشنبه  16 فروردین 1405

۴- اعلام آثار برگزیده: ۱۰۰ اثر برای نمایشگاه حضوری انتخاب خواهند شد که در موزه تاریخی و آموزشی D Pedro I و D Leopoldina (R. Mal. Deodoro da Fonseca, 260 – Jardim Boa Vista, Pindamonhangaba – SP) برگزار می‌شود.

 

تمام شرکت‌کنندگان منتخب گواهی شرکت دریافت خواهند کرد.

 

۵- ثبت نام ، هنرمند را ملزم به پذیرش این مقررات می‌کند.

 

هنرمندانی که توسط کمیته داوری انتخاب می‌شوند، به طور خودکار حقوق تصویر آثار خود را برای تکثیر و انتشار در هر رسانه‌ای، با هدف تبلیغ این رویداد، واگذار می‌کنند.

 

۶- جوایز: به سه اثر برتر ارزیابی شده توسط کمیته داوری در هر بخش، تندیس و به بهترین اثر یک هنرمند بین‌المللی، یک تندیس اهدا خواهد شد. تندیس‌هایی که به دلیل آدرس نادرست ارائه شده بازگردانده شوند، دوباره ارسال نخواهند شد.

7- برنده امسال: کارتونیست موریسیو د سوزا.

 

بیوگرافی: موریسیو د سوزا (سانتا ایزابل، ۲۷/۱۰/۱۹۳۵) کارتونیست، تاجر و نویسنده برزیلی است. او به خاطر خلق مجموعه کتاب‌های کمیک کودکان «دار و دسته مونیکا» (Turma da Mônica) که بیش از ۲۰۰ شخصیت برای آن خلق کرد، به شهرت ملی و بین‌المللی دست یافت. سوزا با بیش از شش دهه سابقه کاری، به عنوان یکی از بزرگترین کارتونیست‌های تاریخ برزیل و جهان شناخته می‌شود.

سوزا که در خانواده‌ای هنرمند متولد شد، کار خود را به عنوان خبرنگار پلیس آغاز کرد و اولین شخصیت خود، سگ بیدو، را خلق کرد. او با الهام از دوران کودکی و فرزندانش، شخصیت‌های نمادینی مانند مونیکا، جیمی فایو، اسماج و مگی را خلق کرد که به نمادهای فرهنگ عامه برزیل تبدیل شدند.

 

سوزا علاوه بر کمیک، دنیای خود را به پارک‌های موضوعی، اقتباس‌های سینمایی و تلویزیونی و انواع محصولات دارای مجوز گسترش داد. بنیانگذار استودیوهای MSP، شرکت او به یکی از موفق‌ترین‌ها در صنعت سرگرمی کودکان در برزیل تبدیل شد. او در طول دوران حرفه‌ای خود، افتخارات متعددی از جمله نشان شایستگی فرهنگی و نشان ایپیرانگا را دریافت کرده است. در سال ۲۰۱۱، او اولین هنرمند کتاب‌های مصور شد که به آکادمی ادبیات پائولیستا پیوست. در سال ۲۰۲۵، آثار او به عنوان میراث ناملموس شهر سائوپائولو شناخته شد.

 

منابع: ویکی‌پدیا www.livrobingo.com.br www.jornalismosecal.com

پشتیبانی:

دبیرخانه شهرداری فرهنگ و گردشگری

دبیرخانه شهرداری پیندامونهانگا

انتشار یافته: 0 | بررسی نشده: 0 | غیرقابل انتشار: 0
نظری برای خبر فوق ارسال/منتشر نشده است.
پس از ارسال، نظر شما در صورت تائید مدیر سایت بلافاصله منتشر خواهد گردید اما ایمیلتان همیشه مخفی باقی خواهد ماند.

نام: کد عدم هرزه نگاری
» کد تائید:
ایمیل:
نظر شما:
تبلیغات
آخرین مطالب
لینک های مرتبط